پارس جنوبی مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاران صنعت نفت

تلویزیون صنعت ایران گزارش می دهد:

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس ، سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پایین‌دست پتروشیمی را جذاب توصیف کرد و گفت: با تکمیل شدن زیرساخت‌ها و صنایع تبدیلی، فرصت‌های شغلی زیادی در منطقه ایجاد می‌شود.

به گزارش تلویزیون صنعت ایران و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس با اشاره به اینکه رویداد تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت و گاز ایران همسو با تحقق شعار سال برگزار می‌شود، اظهار کرد: افزون بر اینکه سازمان منطقه ویژه ۱۲ مورد از طرح‌های صنعتی، رفاهی و زیربنایی منطقه را به سرمایه‌گذاران معرفی می‌کند، شرکت نفت و گاز پارس نیز طرح‌های مهم توسعه‌ای خود در میدان‌های گازی و نفتی را که در مناطق سه‌گانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، معرفی خواهد کرد.

محمود شیخ‌ممو، سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پایین‌دست پتروشیمی در منطقه ویژه انرژی پارس را جذاب و نیاز بازار داخلی و جهانی توصیف کرد و گفت: با تکمیل شدن زیرساخت‌ها و صنایع تبدیلی، فرصت‌های شغلی زیادی در منطقه ایجاد می‌شود.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس ابراز امیدواری کرد:در سال ۱۴۰۴ فرصت‌های اقتصادی منطقه ویژه انرژی پارس تبدیل به رویداد اقتصادی شود.

محمود شیخ‌ ممو با بیان اینکه در سال سرمایه‌گذاری برای تولید، حداکثر تلاش خود را برای حمایت و تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه پارس به‌عنوان قطب انرژی کشور انجام خواهیم داد، افزود: سرمایه‌گذاران می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی فرآیند‌های کسب‌وکار سازمان منطقه ویژه به آدرس BPMS.PSEEZ.IR نسبت به ثبت‌نام و ارائه طرح سرمایه‌گذاری خود اقدام کنند. معافیت گمرکی واردات کالا و تجهیزات، معافیت مالیاتی بلندمدت محصولات تولیدی منطقه و وجود مواد اولیه پتروشیمیایی متنوع و فراوان از مزایای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارس است.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس اظهار کرد: معافیت از مالیات بر ارزش افزوده یکی دیگر از مزایای مناطق ویژه بود که در سال‌های اخیر حذف شده است و پیگیری‌های زیادی برای برقراری مجدد این معافیت یا حداقل بخشی از آن، از طریق مراجع ذی‌ربط از جمله دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد صنعتی – ویژه اقتصادی انجام شده است.

محمود شیخ‌ممو به توان تخصصی و سرمایه‌ای بخش خصوصی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در یک دهه گذشته قوانین و مقررات لازم برای تأمین مالی و اجرای پروژه‌های حوزه‌های مختلف از طریق مشارکت عمومی خصوصی فراهم شده است، امکان اجرای طرح‌های زیرساختی این منطقه از طریق مشارکت بخش خصوصی و در قالب قرارداد‌های مشارکت عمومی خصوصی (PPP) وجود دارد. هم‌اکنون نیز تعدادی از پروژه‌های صنعتی و خدماتی منطقه به این روش در حال انجام است.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی با هدف ارتباط آسان‌تر با بازار‌های جهانی تعریف می‌شوند، ابراز امیدواری کرد: با بهبود شرایط و حذف کامل یا کاهش تحریم‌ها، امکان حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران بین‌المللی در منطقه فراهم شود و رونق اقتصادی و اشتغال در منطقه افزایش یابد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا